Inbound och content marketing

I MFL Consulting arbetar jag strategiskt med marknadsföring där jag hjälper mina kunder att hitta sina kunder på nätet samt att öka nät-närvaron för företag genom att dra upp en digital strategi. Numera kallas det inbound marketing och content marketing.

Det krävs ett förändrat beteende för att kunna nyttja webbplatsen som en bra säljkanal. Jag hjälper därför mina kunder att dra upp en digital strategi som ger resultat. Jag tar fram åtgärder onsite, offsite, SEM, olika formats och devices. Jag rådgör om strategisk marknadsföring på nätet. Jag hjälper mina kunder att dra upp publiceringsplaner för nätet (ett sätt att öka sin nät-närvaro på). Jag hjälper dem att vara långsiktiga i sin satsning att placera rätt budskap (deras kunskap) där målgruppen befinner sig på nätet genom att lägga upp en plan för hur det går till över en längre tid (säg ett år). Det ger resultat! Planen ingår i en digital strategi.

Varje dag säljer jag. Varje dag levererar jag. Varje dag skrattar jag på mitt jobb. Varje dag planerar jag. Varje dag prioriterar jag (dvs väljer bort). Varje dag ser jag över helheten i mina projekt. Varje dag twittrar jag om SEO. Varje dag dricker jag gott kaffe. Får jag bjuda på en kopp?

Marknadsstrategi

Med rätt strategi och konkret marknadsplan blir er marknadsföring strukturerad, mätbar och mycket mer effektiv.

Affärsutveckling

När ni vet nästa steg kan ni ta en smartare väg mot målet. Jag hjälper er att tänka nytt och jobba rätt för ett bättre resultat.

Vill du veta hur jag kan hjälpa dig till fler affärer?

Jag bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer.